kirsten

Sanna mina ord

Min stjärna

Publicerad 2009-03-29 23:53:35 i Allmänt,

Tänk vad kärlek kan göra med en. Man tänker att när man varit tillsammans länge så finns det inte mer att ta av. Så är det säkert för många, vardagen tar över och tillslut har man tappat bort varandra i det virrvarr som livet är. Jag tror och hoppas att fallet inte är så för mig och min Martin. Jag kan ibland komma på mig själv med att sitta och titta på honom och bli alldeles varm i själen. Varm för att han är så förbannat underbar och snäll. Varm för att han kan bortse från mina dåliga sidor och på nåt sätt vända dem till nåt positivt. Varm för att han fått mig att se mig själv i spegeln och ändra på det dåliga som jag kan ändra på. Varm för att han kan vara så otroligt rolig utan att göra sig till. Varm för att han peppar när jag inte tror att jag är tillräckligt bra. Varm för att han bara ler när tårarna rinner när nåt lyckligt/sorgligt/kärleksfullt händer på TV. Varm för att den stjärnan är min, bara min. (OK jag delar honom med hans brorsdotter Julia, men så får det vara man kan inte slåss mot ett barn)

Nu när vi kollade på 183 dagar, ja jag vet vi ligger efter men det finns så mycket annat vi pysslar med istället för att följa serier på TV. Men hur som helst, så var det en så förbannat fin låt som spelades i slutet. Jag brukar aldrig direkt kolla eftertexterna på serier eller filmer, men nu gjorde jag det och se ta mig tusan det var Thåström som gjort den. Inte visste jag att jag tyckte om hans musik. Men det är mycket som förbryllar mig numera, jag menar jag lyssnade inte på hårdrock förut heller, men nu jädrans. Martin, vad har du gjort med mig?

Från mig till dig, min guldstjärna i tillvaron:

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela