kirsten

Sanna mina ord

Ostron

Publicerad 2009-03-08 21:32:03 i Allmänt,

Igår var jag med jobbet på brunch. Himla roligt att få gå runt och lyxa till det så lite då och då. Anledningen till gårdagens brunch var att vi ska sälja ett paket med Berns Asiatiska brunch och för att lyckas med detta så måste man ju testa. För att kunna förklara vad det innebär. Så det var hur jag började min dag igår. Massa sushi och annan asiatisk mat. Testade även på ostron för första gången i mitt liv. Vet inte vad jag ska säga om det, smakade mest salt och hm rom. Konsistensen var väl kanske inte att leka med, men ja, slank ner gjorde den allt. Så nu har jag testat det med. :)

Tog en runda på stan och mötte upp först Martin och sen Christine och Klas. Gick i lite affärer och fikade. Sen blev det Melodifestvaltittande hemma hos mig och killarna drog på Metallica. Sen bar det ut på krogen, tjejerna vi mötte upp hade bokstavligt talat gått in på den första bästa krog de hittade. Mest en massa drägg där om jag får säga det. Blev utskälld av killen i garderoben. Ja, idiotiskt ställe helt enkelt. Fick dock höra att jag var sexig av några killar så ja, skoj kväll ;)

När vi kom hem satt jag och Martin och pratade till långt in på natten. Så mysigt att göra så ibland. Jag har hamnat mitt i en känslostorm, så fort vi pratar framtid och jag känner lycka så sprutar tårarna på mig. Vet inte vad det är som farit i mig, men nåt är det väl som måste komma ut antar jag.

Idag har det verkligen varit en dag helt utan stress. Kikade lite på tv innan vi sedan åkte ut mot Tumba för att hitta ett Biltema, lyckades rätt bra med en liten sväng genom Hallunda och ett span på deras ortodoxa kyrka ;) Passade även på att titta förbi på Ikea och som vanligt kommer man inte därifrån med det man skulle ha men ändå med en massa andra bra saker att ha ;) Jag stukade ett finger på nåt sätt som jag inte har en aning om, men helt plötsligt gjorde det ont. Smart som jag kan vara ibland tog jag av mig min ring så att inte fingret skulle svullna och ringen skulle få klippas bort. Martin har tejpat ihop mitt skadade finger, tur att man har en "doktor" här hemma. Inte så lätt dock att göra allt som vanligt med hoptejpade fingrar dock. Inte så skoj att gå runt utan förlovningsring heller, men men smällar man får ta ;)

RESA-09s30-ostron-40_368

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela