kirsten

Sanna mina ord

Tonight´s the night

Publicerad 2009-03-14 13:18:07 i Allmänt,

Sitter och väntar på att Klas och Christine ska komma, enligt min tidsberäkning skulle de ha varit här för cirkus en timma sedan med tanke på när de startade. Men än har de inte synts till. Jaja, de kommer nog snart. Får väl ringa dem snart annars. :)

Ikväll är det äntligen dax för melodifestivalen! Ska bli så himla skoj som den schlagerfantast man är att få se spektaklet på plats. Att vi dessutom fått platser på det åtråvärda golvet är ju inte helt fel det heller. Nog för att de är långt bak, väldigt långt bak för att vara mer exakt så kommer det vara total njutning från början till start! Blir spännande att se om tidningsomröstningarna kommer att stämma, kommer det att bli af Ugglas eller Ernman som kammar hem detta? Min dröm är att det blir Alcazar. Den låten spelas varm här och på jobbet.

Kommer börja kvällen med en middag på Gullmarsplan med Linda och hennes kille, för att sedan dela på oss under showen och sen kommer vi nog att mötas upp igen för en galen utekväll :) Kommer bli kalas detta.

Kommentarer

Postat av: gelinda

Publicerad 2009-03-14 15:13:13

Jag håller också på Alcazar. Men jag trodde du höll på Måns? :)



Kram

Postat av: Ida

Publicerad 2009-03-14 15:22:03

Mååååns ska vinna =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela