kirsten

Sanna mina ord

Helg!

Publicerad 2009-05-16 15:30:17 i Allmänt,

Ännu en vecka har passerat. Förstår inte att det kan gå så snabbt? Men när det är helg hoppas man ju på att få sova, hela veckan går man och drömmer om att snart är det helg och jag ska få sova. Men vad händer när helgen äntligen är här? Jo, man vaknar i vanlig vardagstid och är superpigg. Precis vad jag ville ;) Lyckades dock halvslumra ett tag till, men blir så irriterad.

Idag kom vi äntligen iväg och tvättade av vår otroligt smutsiga bil. Så nu är den ren på utsidan i alla fall. Bara att ta hand om insidan en annan dag. Problemet är ju bara att de håller på och bygger om här ute på gatorna runt husen så det är grus och sjukt mycket pollen som drar runt i luften så den är nog snart grå igen. Så himla typiskt! Handlat mat, städat, bakat, slängt skräp, fixat det sista på balkongen ja det är lite av det vi hunnit med idag. Nu kommer snart Martins föräldrar hit för att inspektera bygget av golvet och för att fika lite. Sen kommer Gelinda och Hiwa hit för schlagerkväll, kommer bli nice det. För den gigantiska buffé av gottigheter klarar vi inte av själva jag och Martin.

Nej, ska kolla om jag kan torka av och dona lite mer innan de inspekterande ögonen kommer hit. Tror i alla fall att allt katthår, ja förutom det som sitter på kropparna, är borta. Annars blir det inte bra. Martins pappa är hyperallergisk mot katter, både fysiskt och psykiskt. Tur att man kan påverka det ena lite i alla fall ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela