kirsten

Sanna mina ord

Slog min tid

Publicerad 2009-05-27 22:15:05 i Allmänt,

Oj, vilka diskussioner jag och Martin haft de senaste dagarna. Dagen D var för mig igår, jag med mina trasiga knän skulle springa Vårruset. Jag satsade på en tid på 30 minuter, men Martin sa mer eller mindre att det skulle jag ALDRIG klara! Åh, vad man känner sig uppskattad då ;) Jag skulle ju minsann vara tvungen att springa en kilometer på 6 minuter. Jag kontrade med att han inte kunde säga att jag inte skulle klara det, för hur ska jag då klara mig under Vättern?! Plus att jag minsann skulle springa tills jag spydde. Härligt!

Jag sprang, mina ben la av flera gånger om, jag rushade, jag övade gåing och jag kom in i mål på 35 minuter. Ha! Känn på den du älskling! Jag tog alltså varje kilometer på 7 minuter. Endast en minut mer än vad jag var tvungen till. Ja, visst jag tog det inte på de 30 minuter jag skulle ha tatt detta lopp på. Men jag slog min tid från förra året med 4 minuter och 6 sekunder. Inte fy skam!

Nu ska jag ut och fortsätta min träning, ingen  träningsvärk fick jag så jag skulle vilja påstå att jag börjar bli någorlunda vältränad. Yeah! Om cirkus 2 veckor går det stora loppet. Ojojoj! Vi har dessutom anmält oss till ett nytt lopp. Tisdagen efter Vättern. Parloppet heter det, man springer då samma lopp men åt motsatt håll så man möts på mitten, förhoppningsvis. Sen räknas den totala tiden in som man tillsammans åstadkommit. Kan bli skoj! Då jäklar ska det gå på 30 minuter, så det så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela