kirsten

Sanna mina ord

Fredagsmys

Publicerad 2009-11-20 21:04:16 i Allmänt,

Så var det fredag igen. Skönt. Mera ledigt åt folket! Ikväll har vi en "lugn" hemmakväll. Vilket innebär att Martin städat, det gillas mycket. Jag har lagat mat, det var gott. Tacos bjöds det på idag. Sedan kom jag på den briljanta idén att jag äntligen skulle ta tag i färgningen av mitt hår. Det jag inte tänkte på var att mitt hår är något längre än det var sist jag gjorde det själv hemma. Med tanke på att frisören fick blanda färg typ 4 gånger sist så borde jag kanske ha förstått att en förpackning inte räcker till mitt tjocka och långa hår. Så Martin fick först kladda i det som fanns och nu är han iväg till Ica och handlar en till. :) Det borde räcka. Kanske. Annars får jag ringa frisören. Så så mycket lugn och ro blev det här.

Imorrn bär det av hem till Öret. Ska på Öl- och Whiskeymässa. Jag hatar båda delarna, men Martin följer med mig på Ost- och vinmässa så det handlar om att ge och ta. Tror att det ska finnas en och en annan cider där med och fudge. Jag är inte ledsen ;) Boka resa står på tapeten med. Finns hopp om solen i februari. Hallelulija! Känns bra detta.

Nej, ta och skölja ur färgen kanske.

Förresten. Katterna fyller år idag :) Hurra hurra hurra hurra!!!

2 dagar ♥

Kommentarer

Postat av: Micaela

Publicerad 2009-11-22 03:30:33

Grattis kissarna!



När åker ni? Och hur länge blir ni borta? Ha det kul i Öret. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela