kirsten

Sanna mina ord

Äckelpäckel

Publicerad 2009-09-10 22:36:40 i Allmänt,

Jag har faktiskt lyckats ta mig till jobbet by bike hela veckan lång. Detta innebär att jag hitintills under denna vecka har cyklat 6 mil. Imorrn kommer det plinga till och det blir lite mer än 7. Grattis till mig! Martin mina absolut bästa hälft lagade min cykel med. En av anledningarna till att det har gått så trögt är att stänkskrämen har legat helt emot däcket. Konstigt att det blir tungt att trampa då. Nej inte alls! Men nu rullar det i alla fall. Måste bara ringa cykelaffärn och be dem ta sig en koll på växlarna. Jag tror mig redan veta vad felet beror på. Då min cykel har 7 växlar, men gubben har satt på en växel med 8. Eller ja själva vredet säger 8. Och då kan man ju tänka sig att alla lägen hamnar lite fel. Ja, den som lever får se.

Imorse då, jag skulle ha kunnat slänga ut en av katterna. Hon hade nån form av morgongymnastik, hoppade runt som en galning. In i badrummet, ut i hallen, in i badrummet och sen ut igen. Det hela slutade med att hennes mage inte klarade av detta. Som vi fungerar med andra ord ;) Så hon kräktes, men det såg inte jag. Men jag kan säga att jag kände det. För jag trampade rätt i det. Suck. Var bara att torka och byta strumpor och lägga på ett extra kål. Usch.

Jag kontrar till min vän och före detta kollega om det tråkigaste med att jobba på hotell, för enligt mig är det detta:

Bokningarna jag lagt in manuellt från i fredags till igår, idag blev den lite större ändå. Först in i systemet och de läggs på hög för att sedan sorteras efter månad och sedan i datum i en krokodil. För att sen läggas till förvaring.

Man ska ju hels göra detta varje dag för att slippa att ha en jättehög den dagen man sen ska fila. Men det har varit hektiska dagar kan man säga. Men nu är jag på god väg. Imorgon ska de ner på dagar för att åka in i skåpen. Sen kan jag ta  helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela