kirsten

Sanna mina ord

Tjejsnack #22

Publicerad 2009-09-06 22:07:05 i Tjejsnack,

Senaste färden

1. Berätta lite om anledningen till din senaste bilfärd?
Skulle åka och köpa lite nya blommor till balkongen, men när vi väl kom fram så dög de inte för mig. Jag ville ha roligare färger på ljungen och kålen såg för taskiga ut. Så då bar det av till Ikea istället på andra sidan stan för att äntligen köpa vitrinskåpet som vi kikat på i all evighet känns det som. Sen åkte vi hem :)

2. …senaste båttur?
Oj, jag vet inte när jag åkte båt sist? Måste nog ha varit i november förra året när Martin och jag var i Tyskland och bunkrade till vår fest.


3. …senaste tågresa?
Oj, det är nog ännu längre sen. Typ förra sommaren när jag pendlade en veckan mellan Örebro-Stockholm.

4. …senaste busstur?
Hm, åker nästan aldrig buss. Men jag åkte faktiskt buss förra veckan när vi skulle till Cirkus och se Cats. Spännande resa ;)

5. …senaste promenad?
Är ett tag sen jag var ute enbart för att promenera. Så nu blir det oftast om jag ska upp på stan från jobbet eller om jag går hem från jobbet. För nu har ju alla roliga pass börjat på Friskis igen :) Me like a lot!

Tjejsnack

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela