kirsten

Sanna mina ord

Underbara helg!

Publicerad 2009-09-20 22:39:28 i Allmänt,

Så kan ytterliggare en helg läggas till handlingarna! Jag säger som min före detta kollega alltid brukar säga, det finns bara måndagar och fredagar! Jag tror banne mig att det är sant. Ok, nog för att det är söndag idag, men i alla fall! Innan vi vet ordet av så har vi en fredag igen! Denna helg har jag hunnit med mycket. Började med att komma hem till ett städat hem, sånt gillar jag! Mer av det tack. Sen funderade vi i ett år kändes det som på vad vi skulle äta. Slutade med Libanesiskt. Mums! Sen knatade vi iväg till bion, hade verkligen noll förväntningar så jag tror att det var därför jag gillade denna del bättre än den förra då jag hade skyhöga förväntningar. Såg Flickan som lekte med elden. Ok, inget slår ju böckerna, men så är det ju alltid.

I lördags åkte vi till Grönan med Martins brorsdotter Julia. Behöver jag säga att hon älskade det? Förra gången vi var där så hade vi hennes lillasyster med och det innebar ju att det var lite svårare att åka saker eftersom vi var tvungna att vakta henne. Samt att det var sjukt mycket folk då med. Men nu hann vi med flera åk. Vi började med Nyckelpigan, fick platserna längst bak som jag läst på deras hemsida att de ska vara de läskigaste platserna. Skoj var det. Sen var det Tekopparna och först snurrade det ju bara lite lätt och då var det ju inga problem, sen snurrade det lite mer. Då mådde vi illa ;) Då passade det med en fikapaus, den största glassen valdes och hälften åts upp. Sen var det Flygande elefanterna som gällde och då skulle vi inte flyga, men när vi väl började åka så var det ju klart att vi flög ;) Vi fick även med henne in i Lustiga huset. Det var kul i 2 sekunder. För sen blev det otäckt, men jag fick henne att fortsätta och det blev ju kul tillslut. Speciellt i Flygande mattan på slutet. Den blicken som blev på kortet är obetalbar! När hon fick testa sockervadd för första gången så var det höjdpunkten på dagen.

Väl hemma stressade vi som tusan för att hinna till O´learys för att käka med tjejerna från jobbet. Blev en kväll proppad med mat och goda drinkar, samt långa promenader. Haha! Skoj!

Idag har vi passat minstingen istället. Blev en långpromenad i solen. Himla nice! Hann även med Kista galleria och har nu införskaffat de underkläder jag behövde till klänningen jag ska ha på lördag. Men jag är f-n inte säker på att det blir den ändå. Testade en annan idag som jag har, coh eventuellt blir det den. Kunna andas eller inte, det är frågan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela