kirsten

Sanna mina ord

Magen rör sig!

Publicerad 2010-12-10 18:49:53 i Bebis,

Åhhåjaja, äntligen fredag! Förstår inte vad det är som händer med fredagar. De börjar alltid lugnt på jobbet och man sitter där och kliar sig i skallen och undrar vad man ska hitta på för att få dagen att gå. Sen framåt lunch så händer det nåt och man har hur mycket som helst att göra istället och man undrar hur man ska hinna med istället. Knasigt det kan vara! Men på nåt sätt så går det alltid ihop sig ändå. :)

Jag blev skitsur igår när jag skulle dubbelkolla så att affären där vi ska köpa vår barnvagn är öppen imorrn, men nej, de hade tagit bort infon om att det skulle vara lördagsöppet! De enda tider som fanns kvar är mellan tis-tor kl. 10-17. Ok, vem är ledig då? Men jag mejlade dem imorse för att se om de skulle ta bort lördagarna för alltid eller om de skulle komma tillbaka. En kvar senare hade jag fått svar, de kommer tillbaka i januari men om vi ville var vi välkomna imorrn för en av tjejerna skulle ändå in och jobba. Det kallar jag service! Och eftersom vagnen endast finns där på plats eller via webben så kan vi ju inte åka nån annanstans för att spana in den igen. Nej, jag är supernöjd. Så imorrn är vi kanske en beställning av en vagn rikare!

När jag kom hem idag var det städat och klart. Jag älskar min man lite mer vissa dagar än andra. Igår låg han inte högt på topp, men idag då jäklar ♥ Så jag kunde bara dimpa ner i soffan och äta några godisbitar. Kotten älskade det tror jag. För det blev liv i luckan och det sparkades hejvilt. Syntes genom kläderna till och med. Så jag var tvungen att lyfta upp tröjan för att sitta och kika på den en stund. Varje gång jag bad Martin kolla så slutade den tvärt och när han fortsatte att spela tv-spel så började den igen ;) Buskorv! Men den blir väl som sina föräldrar antar jag, hahaha! Men det är helt otroligt hur mycket man kan fascineras av att magen rör sig eller att man ser en fot eller en hand som trycks ut. Lilla kotten vad du är efterlängtad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela