kirsten

Sanna mina ord

Sjukstuga

Publicerad 2010-12-28 22:36:55 i Livet,

Min förkylning vägrar att släppa taget. Men jag kämpar på ändå, inte mycket annat att göra. Igår var jag tvungen att harkla upp en sån där slemboll ni vet, något jag aldrig gör bland folk. Detta hände utomhus när vi skottade fram bilen och Martin undrade vad jag höll på med ;) Han trodde nämligen att jag stod och kräktes där för mig själv. Hahaha! Sikken syn! Mitt i snödrivan. På kvällen så blev Martin dålig igen...han var sjuk stora delar av förra veckan, frisk under julen och så nu lagom tills man ska börja jobba så drar han på sig flunsan. Men jag ska vara motståndskraftig har jag tänkt. Får se hur det kommer att gå. Tyckte så synd om honom när vi skulle sova och han bara låg med världens frossa. Så sumo reste sig och hämtade en filt :) Hjälpte ju inte så mycket, men det är ju tanken som räknas.

Att jag sen manade på honom som värsta morsan när jag upptäckte vid 4.30 tiden att han låg och kollade på tv och jag inte tyckte att det passade sig när man är sjuk det var ju faktiskt också av omtanke ;) Var ju mindre kul när klockan ringde och jag insåg att jag var tvungen att gå upp och gå till jobbet. Men det var kanske lika bra att komma bort från basiluskerna ett tag. Var ju inte överdrivet mycket att göra, men det är alltid kul att prata med kollegorna. Ringde lillebror med när jag såg att han skulle till ett köpcentrum i Öret där vi hittade en mysig dress till kotten i torsdags, men som jag inte köpte för att jag tänkte att jag lika gärna kunde göra det hemma igår. Men då fanns den ju inte...inte samma rea tydligen. Jaja, han fixade det men färgen vi ville ha var slut så det blev en grön dress istället.

När jag åkte hem passade jag på att hoppa av i Solna centrum, så slapp jag basiluskerna ett tag till. ;) Då hittade jag dressen i rätt färg :) Så vi kommer att ha en liten nallebjörn trots allt. Men jag tog den i en så pass stor storlek att den kommer att passa till hösten. Perfekt! Hittade lite annat smått och gott med. Jag menar jag kan ju inte köpa så mycket till mig, känns ju så onödigt så jag handlar till kotten istället. Åh, jag vill använda de små söta kläderna nu!

Katterna fick en leksak av mina föräldrar, kan ju kalla det för en julklapp. Då vår klösställning gått sönder så passade det bra. MEN, det är en förbannad jäkla boll på som är fylld med nåt som låter och det gör mig galen! Eftersom de gärna går upp mitt i natten och leker med den. Men men, man har nog snart vant sig vid det ljudet med :)

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2010-12-29 21:28:13

MMM är så peppad inför söndagens spa! :) Har fått tre presentkort på spa så jag lär ju försöka nyttja dom så mycket som möjligt nu i väntans tider :D



Ja vår jul har varit underbar, hur har din varit?



Massa kramar!

Postat av: Fifi

Publicerad 2010-12-30 11:44:57

Hoppas ni piggnar till lagom till Nyår!

Postat av: fifi

Publicerad 2010-12-31 11:46:30

Håller med om att Nyår är ganska överskattat, men vi ska fira en kompis som fyller 30, så det blir nog kul!



Gott nytt år!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela