kirsten

Sanna mina ord

Ilska

Publicerad 2010-01-12 21:20:04 i Allmänt,

Idag har jag varit bitter. Riktigt jäkla bitter. Min rygg gör förbaskat ont, har gjort ont sen igår och det verkar inte vilja ge sig. Ställer till det lite då jag inte kan böja mig, inte kan resa mig, inte kan gå ordentligt. Livet känns ju inte direkt lättare när fler saker går emot en då. Att till detta lägga på ett hysteriskt illamående som inte är konstant utan kommer när man minst anar det gör mig ännu mera bitter. Antingen är man sjuk fullt ut eller så är man det inte alls.

Att man då förälskar sig totalt i en lägenhet och man verkligen vill vara med och buda på den för att den fyller alla krav man har på sin lilla lista och det börjar gå emot en med. För det första att mäklaren inte tar kontakt som lovat. Man ser på sidan att buden bara ramlar in, men inget litet samtal har kommit ännu. Ja, jag vet att det tar tid och särskilt när det varit runt 80 personer och kollat på den. Men man börjar ju undra om de inte helt enkelt bara valt ut de som de fått tag i innan och låtit dem fortsätta budgivningen. Ja, jag vet också att jag är kapabel till att lyfta luren och fråga vad de sysslar med. MEN när vår käre bankman inte direkt jublade av lycka för att vi hittat vårt drömboende utan bestämt tyckte att vi skulle sälja den vi har först innan vi skaffar nya lånelöften. Men jo, visst han ska ordna det och vi får dem väl imorrn för signering. MEN det är så dax då. Då har i alla fall inte jag nån lust att ringa mäklaren och så visar det sig sen att nehej vi hade visst inget lån att använda oss av. Det kommer kännas ännu surare när vi får vårt löfte och det visar sig att vi hade kunnat buda bäst vi ville. :(

Varför har vi inte gjort detta tidigare då? Hm, jag har tjatat på Martin sen i höstas att han ska ringa vår bankman. Då detta är ett projekt jag har svårt att göra under dagtid då han jobbar. Martin är inte lika låst under sina arbetsdagar som jag är. Jag säger alltså inte att hans jobb på nåt sätt är mindre viktigt än mitt. Men jag sitter fast vid telefonen mina 8 timmar om dagen och har endast 30 minuters lunch och då har nog bankmannen det med. Martin har telefondagar några dagar i månaden, de andra jobbar han fritt. Men jag kan lova er att han är mer arg på sig själv än vad jag är just nu.

Vi får helt enkelt försöka se det från den ljusa sidan. Det var inte rätt lägenhet, den finns fortfarande där ute :) och när den kommer är vi mer beredda än någonsin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela