kirsten

Sanna mina ord

Long time no see

Publicerad 2010-01-21 17:57:36 i Musik,

Jahaja, har inte haft nåt skoj att blogg om. Händer liksom nada. Ändå är jag aldrig hemma så hur det hela går ihop vet jag inte. Eller så tycker jag helt enkelt inte att det är så intressant att blogga om. Jag vet inte. Trött på det mesta just nu. Ska bli fruktansvärt skönt att få lite ledigt inom kort.

I tisdags var jag på ett av mina livs roligaste box-pass sen jag flyttade hit. En så himla inspirerande instruktör, som medan jag boxades mot henne samtidigt hann peppa både gruppen och mig individuellt. Var helt salig när jag gick därifrån och glömde alldeles bort att jag var skitirriterad på Martin innan passet ;) Tänk vad bra det är att boxas. Allt bara rinner av en! Dax på söndag igen och jag längtar massor. Då är det dock inte denna instruktör, men han som är då är även han kanon. Nu måsta jag bara få till mina aerobics-måndagar med. Plus att jag skulle vilja hinna med core på torsdagar. Det passet börjar dock en kvart efter att jag slutat och det tar minst 20 minuter innan jag är där. Ska se om jag kanske kan börja lite tidgare och gå lite tidigare. För core är nåt jag saknar!

Tänkte att jag kunde ha kört lite nu här hemma. Men har haft ont i ryggen i över en vecka. Så nej, jag vågar inte. Nu gör det inte lika ont som förra veckan, för då hade jag problem att vända mig när jag sov till och med. Vaknade varje gång. Jaja, men jag kände i tisdags när vi under styrkan gjorde lite coreövningar att det inte riktigt gick...Så typiskt. Men jag tror att det är bättre att vila för att kunna träna vidare senare.

Igår var jag och en kollega på Wallmans, trevligt och god mat :) Men jag gillar personligen Golden Hits mycket bättre. Mer drag i showen.  På tisdag ska vi på Björn Skifs. Kan nog bli trevligt det med.

Är helt förälskad i denna låt, känns som att jag kan drömma mig till Mexicos stränder och värmen. Snart där, cirka 4 veckor kvar nu bara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela