kirsten

Sanna mina ord

Vad mer kunde gå fel?!

Publicerad 2010-01-11 20:28:06 i Allmänt,

Vilken helg detta varit! Åkte direkt till Öret efter jobbet i fredags. Gick bra trots att det var många olyckor längs vägen. Tycker alltid att det känns så olustigt för det kunde lika gärna vara jag. Men tar man det bara lugnt så brukar det alltid gå fint. Kom fram, köpte lite mat från China. Bara älskar thaikycklingen där. Ett litet tips. Åkte till Martins föräldrars hus där det var kallt som satan. Eldade i kaminen, slog på element, men inget hjälpte. Satt tillslut i soffan med 3 filtar och raggsockor. Samma sak sen när vi la oss, täcke, filtar, värmekuddar och varandra, men jag frös mig genom hela natten och Martin som annars skulle kunna arbeta som värmeelement var iskall även han.

När vi sedan kom ut visade termometern på härliga -29!!! Detta resulterade i att bilen inte alls startade. Inget jag hade med i min planering direkt. Slutade med att vi fick putta ut bilen, ner till grannen och ta ut den andra bilen som stod i garaget. Men då fann vi inte nyckeln och Martin fick ringa sin pappa och samtidigt som han svarade så hittade han den och Sten ville aldrig sluta prata. Tiden började rinna ut, 2 minuter kvar tills jag skulle vara hos frisören. Fick be honom lägga på och ringa sin pappa sen. Hann nästan i tid faktiskt. 5 minuter sen endast. Skulle efter klippningen handla lite frulle och väl inne i affären så plockade jag på mig lite varor. När jag skulle betala sen så funkade inte kortet! Inte ens när jag började plocka bort varor. Sprang bort till mitt gamla jobb för att föra över pengar, men där funkade inte internet. Men som tur var så var Martin i närheten då så han löste ut mig från butiken. Hahahha!

När vi sedan skulle till dopet så började Martin må hysteriskt illa så han släppte av mig och åkte hem igen. Men efter det såg det ljust ut. Lyckades få hem ett par varma vinterstövlar från stan och plockade med mig pappa hem med så han fick kika på bilen. Efter det så funkade den fint. Åkte hem igen och gjorde mig iordning för Lisas födelsedagsfest. Hade fått koden och allt kändes ok. Martin släpper av mig och åker och jag börjar knappa in koden. Men det funkar inte! Känner efter i fickorna och upptäcker att jag glömt min mobil! Knappar in koden igen men inget händer. Usch! Men tillslut lyckades jag ;) och det blev en lyckad kväll tillslut.

Vaknade upp igår och mådde fint. Skönt :) Åkte hem rätt tidigt. Sen kom kvällen. Jag låg som ett kolli i soffan och minste rörelse resulterade i ett hysteriskt illamående. Så har det fortsatt. Usch. Vill bara vara frisk. Men nu känns det bättre. Men blir hemma imorrn med för säkerhets skull. Då är det dags för budgivning. Spännande spännande! Håll alla tummar ni kan! För den här vill vi ha. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela