kirsten

Sanna mina ord

Tomtar

Publicerad 2010-11-18 21:44:44 i Jul,

Världen bästa pappa, det har jag det. Jag älskar julskum och då speciellt de där stora Julenisser som man kan köpa i kiosker för cirkus 5 kronor styck. Det blir ju lite dyrt om jag ska göra det med min craving för dessa godbitar runt jul. Blir ju en hel del påsar under denna årstid, men det är ju inte de som är godast men dock ett bra substitut. När jag tidigare frågat pappa så har han alltid sagt nej när jag vill beställa en låda med de stora tomtarna, men nu tänkte jag att jag skulle göra ett försök igen. Så jag ringde honom mitt under Robinson och efter klockan 21, fy skäms Christine! Han hade sagt till mamma att det är nån j-a 08 som ringer så den personen vill nog egentligen inte prata med oss ;) Hahahaha! Mamma gick och kikade på displayen och såg att det var jag som ringde. Jag skrattade gott åt detta.

Well well, jag fick göra min beställning. Men pappa kunde inte lova nåt till 100 % eftersom de som tagit över butiken är muslimer och det är ju gelatin i detta godis. Men de behöver ju inte äta, det är ju jag som ska ha det och jag som ska betala ju. Då kan de ha sin religion i fred och jag och lillkotten kan vara nöjda och glada när vi sitter där med vår kartong. Kul att han gav med sig i alla fall och kunde tänka sig att göra en beställning av detta. Många fördelar med att vara gravid, är inte många säger nej till mig. Mohahahah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela