kirsten

Sanna mina ord

Lite bättre

Publicerad 2010-11-28 23:02:58 i Livet,

Idag mådde jag lite bättre än igår. Eller mycket. Jag har lyckats komma utanför dörren inte mindre än två gånger. :) Först bar det av till Kista för lite shopping. En av våra adventsljusstakar gav upp förra året, sista veckan som den skulle vara framme så bara dog den. Men det hade vi glömt bort, man kan ju tycka att det är lite korkat att packa ner den och ställa upp den på vinden igen. Men så gjorde vi. Så en sådan inhandlades. Lyckades hitta en riktigt snygg tillslut! Jag är lite kräsen kan man väl säga. Nya jeans fick jag med, så att jag har nåt att byta mellan. Och så det största missionet vi hade var att hitta en BH åt mig, gick igenom varenda förbannade butik och allt är bara spets och ryschpysch och gärna lite push up med. Inget som jag varken vill ha eller behöver. På Åhléns lyckades jag tillslut. Så nu kan jag andas igen ;)

Sen bar det av till buggen. Noll motivation eftersom det mesta av min kraft gick åt till shoppingrundan. Men det var sista gången och då ville man ju gärna vara där. Men det går inte att dansa utan ork. Dansade några danser, men annars satt jag mest bara och kollade på de andra. Jag är i alla fall väldigt glad över att vi gick denna kurs så att Martin fick lära sig lite mer snurrar än de han kunde sen tidigare, ja jag med för den delen.

Om en stund ska jag ta min nästa järntablett och jag ber till en högre makt om att det ska gå bättre denna gång! Snälla magen, rasa inte! Sen är det dags för sängen och en ny vecka. Meningen var att vi skulle ha gått på afrojympa imorrn, men det får vänta tills nästa vecka. Jag måste få mer kraft först!

Kommentarer

Postat av: Michaela (BigSmile87)

Publicerad 2010-12-01 22:38:16

Ja just nu känns det la typ allt utom bra.. Men det löser sig säkert snart..!



Postat av: Lina

Publicerad 2010-12-02 21:59:27

usch gud så jobbigt att behöva ha så från och till, lider med dig det var verkligen jätte otäckt. Jag har lågt blodtryck så jag kan lätt svimma om jag reser mig snabbt å så, även fastän jag nästan aldrig har gjort det så har jag blivit tillsagd att vara lite försiktig med det. :S



Åh vad kul att bugga! Jag och killen tänkte börja i bugg innan jag blev gravid med Nathalie men sen har det aldrig riktigt blivit av. Men vi får väll la se i framtiden om någon tid finns. :)



Kramar!

Postat av: fifi

Publicerad 2010-12-03 14:58:57

Men fy, vad läskigt at du blev så dålig av järntabetterna!

Hur har det gott sedan?



Ja, såna där äckliga grejer kan jag skratta åt flera år senare!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela