kirsten

Sanna mina ord

Otrohet

Publicerad 2010-11-17 20:56:24 i Livet,

Oj, vilka diskussioner vi har på jobbet. En av tjejerna menar att alla killar är svin och jag menar att det inte alls är så. Visst, det finns många killar som svinar, men ärligt, finns det inte lika många tjejer?! Har mycket svårt att se att alla killar skulle vara otrogna för jag vet att alla tjejer inte är det och så olika är vi inte.

Hursomhelst, detta snack på jobbet har fått mig att ta upp det hemma för att se vad Martin tycker och tänker och han säger precis som mig. Han menar också att han aldrig skulle vara otrogen för det intresserar honom inte. Han skulle aldrig orka med ytterliggare en tjej (hahahahah) och allt smussel det skulle innebära. Jag skrattade gott när det första han sa var att han inte skulle orka, inte att han var så underbart förälskad utan för att det skulle vara för jobbigt. Tack älskling ;) Äh, jag är inte särskilt oroad, jag menar händer det så var det väl inte meningen att det skulle vara vi och då får det vara så då. Men jag tror inte att det nånsin kommer att hända. Vi har det helt enkelt för bra. ♥

Sitter och kikar på Arga snickaren på Kanal 5 och jag blir så arg. Man kan ju inte tycka att ens djur är viktigare än sitt barn! Jag har visserligen två katter som jag värdesätter väldigt högt, men jag skulle ju inte ha dem kvar om jag var tvungen att välja bort att ha tjänligt vatten och ett tak som inte läcker in. Och när fackmän berättar att saker kommer att ta si och så lång tid att bygga, ja då skulle jag tro dem. Inte tro att de överdriver. Tröttsamt är vad det är!

Har fått de första bilderna av lillebror, dock inga på magen. Men de kommer. Se och njut av de han fixat till hitintills. Jag är riktigt grymt stolt över min duktiga lillebror!






Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2010-11-18 19:47:54

Vilka fina bilder :D

Postat av: Lina

Publicerad 2010-11-19 00:15:35

Vilka toppen fina bilder :D



mvh/ Lina "cravings" på minbebis

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela