kirsten

Sanna mina ord

UL & flimmer

Publicerad 2010-11-11 19:24:40 i Bebis,

Åhå, det gick så fint så i måndags. Var så där alldeles pirrig i hela magen när vi åkte dit, som tur var så blev det lite bråttom så vi slapp sitta där och vänta hur länge som helst. Inte ofta man tycker att det är bra! Det tråkiga är att när man kommer dit så kan man antingen ta en hiss eller trappor, ja som på de flesta ställen. MVC ligger på tredje våningen, på andra våningen har Lernia nån svenska för invandrare vilket gör att det alltid är kö till den där förbannade hissen! Tror ni att nån bryr sig när det kommer en gravid? Nej. Inte. Alls. För de ska ju åka hiss. Så Christine, otymplig med flås är den som tar trapporna. Upp till andra våningen kan jag säga att det är helt ok även för mig. Så varför i hela fridens dar kan inte de som är friska och krya ta trapporna? När jag kommer upp till tredje våningen flåsar jag som om jag vore på väg att dö. Men till saken hör att jag gärna tar trapporna, så länge jag kan kommer jag nog ta de där trapporna. Får kanske bara vara där mer i tid än vanligt.

Allt såg fint ut med kotten. Var lite äldre och större än beräknat bara. Men när barnmorskan började prata om att flytta bak mig så tänkte jag att nej, jag vill inte föda senare! Men så var det ju inte. Jag är en vecka längre gången helt enkelt. Detta kan ju bli spännande! Första dag som beräknad födsel var den 7 april, min födelsedag. Inte så troligt att kotten skulle kika ut då eller hur? Men nu, nytt datum 31 mars. Min födelsedag är hotad på riktigt. Barnmorskan sa bara lite lätt att ju äldre man blir desto mindre vill man fylla år ;) Njae, jag vill nog ha min dag själv. Martins brorsdotter såg ju ett problem med detta med om vi skulle dela födelsedag kotten och jag, stackars Martin skulle ju få gå upp på morgonen själv för att sjunga och gratta oss. Sötis! Men det nya datumet stämmer mer med hur jag trodde att det var. Vet ju precis när kotten blev till ;) Jojo.

Jag hade det dock lite jobbigt när jag skulle torka bort kladdet från magen. Jag är allergisk mot kladd. Jag mår illa när jag måste röra kladd. Hahaha! Var bra nära att jag bad Martin torka bort det åt mig. Men jag sansade mig och torkade i en evighet. Förbannade kladd! På vägen hem kunde jag inte sluta le. Jag log och log. Att bli bakåtflyttad har ju andra fördelar med, helt plötsligt är vi nu i v 21. Halvlek! Tjoho! På måndag ska vi till lillebrors skola och fota magen. Tänkte att det ska bli en halvleksbild och sen ska vi ta en i slutet med. Kul att ha sen. Plus att lillebror är så duktig på att fota!

Har haft knas med synen ett par dagar med, därför jag inte uppdaterat förens nu. I tisdags blev det så illa att jag fick ringa Martin som fick komma och hämta mig på jobbet och följa mig hem. Jag såg inget, var yr, fick huvudvärk av att anstränga ögonen. Väl hemma sov jag i 2 timmar. Med mjukisar, collegetröja, mitt OCH Martins duntäcken. Tror att nåt var lite fel. Var på jobbet igår igen och flimret kom tillbaka. Men jag stannade. Jag tror att jag behöver gå ifrån datorn lite oftare på jobbet, använda mina glasögon mer och ja ta fler pauser. Jag orkar helt enkelt inte lika mycket som vanligt. Bara att inse det.

Här får ni en liten tjuvtitt på kotten, och nej, vi vet inte om det är en han eller en hon. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela