kirsten

Sanna mina ord

Gräsänka

Publicerad 2010-10-19 21:11:18 i Familj,

Åh, jag blir galen att vara ensam hemma. Det är förvisso skönt med egen tid, men att inte få prata på en hel kväll gör mig alldeles alldeles galen! Jag måste få prata ;) Haha, ni som känner mig vet ju vilken pratkvarn jag är. Skönt att det finns telefon i alla fall så att man kan prata lite i alla fall. Men lite stolt blir man ju över att Martin blir ivägskickad så där för utbildning av andra. Här snackar vi om killen som var så galet skoltrött att han inte gick ut med fullständigabetyg i skolan. Har inte läst upp dem heller utan har lärt sig allt han kan om datorer genom att sitta och fixa och dona med dem. Nu är han den enda på sitt jobb som kan den del han arbetar med, vilket gör honom mer eller mindre oumbärlig. Allt handlar inte om att plugga och att ha den finaste utbildningen även fast det så klart kan vara bra att ha en utbildning.

Ni undrar säkert hur det säkert hur det gick med mina bud? Jag satt ju och budade glatt på mängder av kläder i helgen och jag vann 3 av dem! Jag är glad! Och nej, jag kan inte heller sitta där för mycket för då kommer jag att gå bananas. Men jag sa till Martin att detta var allt för denna månad och han bara skrattade och när jag sa att det faktiskt är ny månad nästa månad om man ser det lönemässigt skrattade han ännu mer ;) Men vi måste ju ha lite mer neutrala färger då Martins syskonbarn endast är tjejer och om vi får en pojk kan det ju vara bra att blanda det rosa med nåt annat ;) Skoj är det i alla fall!

Såg även att jag fått en fråga angående vilken vecka jag är i och det har jag inte haft en tanke på att skriva om. Vi befinner oss nu i v 16 (15+5) Inte många veckor kvar till halvtid. 3 veckor kvar till ultraljudet. Kan det gå lite fortare???

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2010-10-19 21:30:26

hehe men melker är ju jättefint :D jag har praktik på en förskola och snappar upp massa söta namn, det är så svårt att bestämma sig ! tur att vi har lite tid kvar ;) jag är i v.17, känner som dig att tiden kan gå lite fortare till ultraljudet minsann :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-10-19 22:00:19

Grupptryck ?

Postat av: Ida

Publicerad 2010-10-25 21:03:48

Haha men Christine då. Vet du inte att det är väldigt omoget att sätta ett barn till världen bara för att din gamla jobbarkomps gjort det som du träffar ca 1 gång om året... Fy skäms. En annan håller ju sig ifrån sånt där och springer allra helst på krogen :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela