kirsten

Sanna mina ord

Lugn helg

Publicerad 2010-10-17 17:11:49 i Vardag,

Meningen var att vi denna helg skulle ha firat Martins pappa i deras sommarstuga, det skulle ha varit hur mysigt som helst. Men i fredags när Martin åkte och hämtade mat så lät bilen värre än vanligt så han sa att han inte vågade köra den till Järnbo fram och tillbaka. Då jag var genomförkyld skulle jag nog egentligen inte ha följt med ändå, men det tillsammans med den trasiga bilen gjorde att även Martin blev kvar hemma. Inte för att jag på nåt sätt kan ha varit ett så roligt sällskap, men jag tyckte att det var väldigt skönt att ha nån hemma att prata med.

Hade filmkväll igår, först såg vi The Reader med Kate Winslet, en riktigt hemsk och tårdrypande film, klart sevärd om än lite seg. Sen kollade vi på I taket lyser stjärnorna och här snackar vi ett tår- och snorkalas utan dess like. Jag var helt slut efter den filmen och fortsatte att gråta efter filmen var slut. Skönt att ha lite gravidhormoner att skylla på, fast jag hade nog gråtit lika mycket som ickegravid till denna film. Men se dem, de var bra!

Idag kan jag inte säga att jag känner mig bättre. Även om jag inte snorar lika mycket så är jag helt matt. Planterade nya blommor på balkongen och fick gå in och sätta mig i soffan direkt efter för jag var slut. Vi kan nog säga som så att jag kan glömma dansen ikväll. En snurr och sen kommer jag att ligga platt på golvet. Och med den trasiga bilen känns det ju inte så tryggt att åka iväg nånstans...TYPISKT!

Har blivit Tradera galen igen. Förut var det smycken som gällde. Nu är det bebiskläder ;) Hoppsan sa...

Min bror har fått mig helt kär i denna låt.

Kommentarer

Postat av: Fifi

Publicerad 2010-10-18 19:25:14

Jag har inte ens vågat kolla på babykläder på Tradera, är rädd att jag kommer att tappa kontrollen helt och hållet!



Krya på dig!

Postat av: Lina

Publicerad 2010-10-18 21:44:20

:D ja heeelt underbart. Är så glad att hon lyssnade efter dem, hittade dem ganska fort men så fort vi hittade dom som tog det inte många sekunder innan bebisen bökade till och stack sin kos, tyckte nog att det var lite jobbigt med den där dopplern :P Hihi men känslan, lyckoruset, heeeeelt underbart!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela