kirsten

Sanna mina ord

Dag nummer 6

Publicerad 2011-04-06 14:08:38 i Livet,

Jahaja, fortfarande hemma och ingen bebis. Jag har börjat ställa in mig på att det inte blir nån bebis ;) Att jag bara drömt att jag är gravid, hahah! Nej, så illa är det inte. Men jag har slutat att vänta. Igår drog vi igång målningen av väggarna i köket. Kan säga att det inte är det lättaste med denna tjockismage! Samt att det kommer sammandragning på sammandragning som gör ondare och ondare. Men jag andas lite och vilar några minuter sen är jag på det igen. Kan säga att natten var allt annat än bekväm. Jo, jag sov som en stock. Men min kropp har ont! Det känns som om nån sparkat mig så hårt de bara kan mellan benen och högra höften är paj. Skönt dock att jag fick sova :)

MEN detta gör ju inte att jag sitter still idag heller...nej, jag började måla själv. Har tagit närmre 1,5 timme och då kan jag säga att jag inte kom särskilt långt. Fast detta är finliret runt lister och sånt. Går ju fortare när man drar med rollern istället. Men fint blir det. Fint som sjutton! Men de plantorna som bodde här innan, varför de målat om i alla rum kan man ju undra...? Det ser inte klokt ut. Så vi kommer att få måla om fönster och så sen med. Men det får bli nästa projekt. Först målar vi klart väggarna, sen kläcker vi bebis och sen nån gång i sommar kanske...Är inte det lättaste att måla om med två katter i hemmet.

Ska vila en stund och sen ska jag ge mig på målningen igen. Desto fortare blir vi ju klara :)

Kommentarer

Postat av: fifi

Publicerad 2011-04-06 16:46:10

men om du har sammandragningar som gör ont kanske det börjar närma sig ändå?



Jag har hittat på en massa saker att greja med här hemma, kör taktiken att jag har så mycket att göra att jag inte har tid att föda bebis.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela