kirsten

Sanna mina ord

Operation kök

Publicerad 2011-04-02 21:39:52 i Livet,

För ungefär ett år sedan var vi riktigt sugna på att flytta till en större lägenhet. Vi gick på visningar och drömde oss bort, planerade för fullt för kotten i vårt liv som ej ännu blivit till. Men vi ansåg bägge två att det skulle vara skönt att ha en större lägenhet när plusset väl visade sig. Helt plötsligt kom drömlägenheten för oss, i samma trapphus som där vi bor vilket gjorde att vi kunde ha vårat älskade pensionärspar som alltid finns där och tar katterna när vi åker bort. Fanns en del att göra i lägenheten med vilket vi ansåg vara väldigt spännande. Vi var riktigt taggade! Vi pratade med banker och vi pratade med mäklare och hittade drömmäklaren. Dessvärre slutade det med att vi inte fick igenom lånet och lägenheten såldes till ett annat par. Hur som helst så tog vi till oss det mäklaren sa om vad vi borde göra om här och så. Men det har tagit tills nu att få ändan ur och börja.

Så planen nu är att först och främst måla om, bort med det gröna och in med vitt. Sen ska luckorna fixas till och vi ska kakla och kanske byta golv. Vi får se. Meningen var ju att vi skulle börja med detta i veckan när Martin hade semester, men veckan har gått väldigt fort! Idag fick vi nog och åkte till färgaffären och köpte på oss färg, roller, spackel och en massa andra spännande saker. Nu är det dax för förnyelse! Väl hemma så började vi att plocka ner den väggdekoration vi hade där, tjof tjof så var den borta. Det var allt jag hann med. Sen har jag legat i soffan och i sängen med magkramper från helvetet. Vi hade tidigare skämtat om att så fort vi börjar lägga skyddspappret på golvet så drar förlossningen igång. Och ja, så blir det kanske. Vi har nu, eller jag kanske ska säga Martin har nu kommit så långt att väggar och tak är tvättade. Imorrn hinner han kanske spackla :) Jag tror i alla fall oavsett hur lång tid detta kommer att ta, att detta kommer att bli mycket bra!


En liten bild innan...


Och en liten bild på denna månads födelsedagar. Vi börjar närma oss en hel del av dem...vilken prickar vi in eller klarar vi oss?

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-04-03 11:48:43

hehe vi har också en hel del födelsedagar i familjen nu bland annat min mammas 50 års dag den 8:e April, får väl se ifall bebisen väljer att titta ut då. Men det vore väl kul ifall den fick en helt egen dag, eller hur ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela