kirsten

Sanna mina ord

Städa städa varje fredag...

Publicerad 2011-04-01 23:05:31 i Livet,

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Hade en katastrofal natt där jag så fort min vetekudde svalnat vaknade av att magen gjorde ont. Var bara att knata upp och värma på den igen. Eller så kunde jag sova gott och vakna av att käre Martin dundrade en armbåge i ansiktet på mig eller i ett ömt bröst. Jisses! Jag tror inte att det bara är jag som väntar på att det ska dra igång när som helst. Sov bort halva förmiddagen, men jag vet det är bäst att passa på nu när det bara är vi två. När frukost och serier på tv var sedda så satte vi igång och städade. Jag kröp runt på alla fyra inne i badrummet och nu glänser det där inne vill jag lova! Så kom nu kotten när det fortfarande är fint om några dagar är det massa katthår överallt igen...

Åt en sushi till lunch och när jag ringde och beställde så måste ju jag alltid krångla lite och ändra deras meny till nåt jag vill ha, och nu var det inte bara jag som ville ändra och krångla utan Martin med. Han som svarade kunde 3 ord svenska ungefär så jag sa till Martin att han skulle dubbelkolla beställningen när han hämtade den. Han kommer hem och det första jag ser är att hans beställning är fel ;) Men min var rätt.

Nej, en kopp hallonbladste på detta och sen sängen igen tror jag. Har ju lyckats sova 2 timmar under kvällen med...gör inget annat just nu känns det som.

Kommentarer

Postat av: alfamamma

Publicerad 2011-04-02 11:20:33

Låter klokt att vila. Men lite städning kan vara skönt det också, som sagt, man vill ju att det ska vara fint när bebisen kommer ut. Då lär ju inte städa vara det första man vill göra!

Postat av: Ellie

Publicerad 2011-04-15 10:06:00

Jobbigt, det där alltså. Jag har också en smäre hälft som gillar att boxas i sömnen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela