kirsten

Sanna mina ord

BVC

Publicerad 2011-08-10 13:03:57 i Thilde 4-6 mån,

Imorse bestämde lilla fröken att det var dags att vakna halv nio och det var ju förvisso bra eftersom vi skulle vara på BVC vid halv elva. Vi slapp ju stressa. Men det konstiga är att även fast jag är redo och klar så kommer vi oftast iväg försent i alla fall. Tar ca 20-30 minuter och promenera i ett lugnt tempo dit så att man har några minuter över innan man ska in. I tid kom vi i alla fall :) När vi satt där i väntrummet och väntade var det en luiten pojke som lekte framför oss i en rutschkana. Thilde tyckte att det var fantastiskt kul att kolla på honom och skrattade så att hon kiknade och gav ifrån sig en mängd glädjetjut. Mysigt!

Inne hos BVC-tjejen, ja numera kan jag inte kalla henne tant eftersom hon inte är många år äldre än mig själv, så gick det toppen. Hon växer inte lika snabbt på längden längre, vilket är skönt. Numera är hon 64,2 cm lång och väger 5810 gr. Sakta men säkert går det framåt. Men hon följer sin kurva fint så det fanns inget att klaga på. Där passade lilla T på att charma den nya tjejen så mycket hon kunde, log sitt allra största leende och var med och pratade på sitt sätt.

Nu vet jag inte vad vi ska hitta på, regnet öser ner ute. Kanske kan hitta nån serie att kika på eller läsa nån bok? Beror ju på vad lilla damen godkänner. Hon borde i och för sig ta sin eftermiddagslur snart, då hon tyckte att det räckte med en liten powernap på förmiddagen á 30 minuter ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela