kirsten

Sanna mina ord

Det där med skräckfilmer

Publicerad 2011-08-01 14:04:43 i Filmtips,

Vi har försökt att se en film två gånger tidigare, första gången var kvaliteten på filmen så dålig att vi inte pallade och jag andades ut. Andra gången hann vi se fem minuter, sen kom jag på att shit jag skulle ju duscha så det blev en trevlig serie istället.

Igår skulle vi se King Arthur, men av nån anledning så var ljudet helt knasigt. När de pratade var det tyst och när de inte sa nåt så var det ett himla liv. Så ja, helt plötsligt blev det skräckfilmen i alla fall. Jag hittade på massor med saker att göra under tiden. Hämtade muffins, ammade Thilde, kollade saker på internet och då och då kikade jag mellan fingrarna.

Varför jag plågar mig så här kan man ju fråga sig? Men nånstans så gillar jag ändå skräckfilmer, men jag mår psykiskt dåligt av att se dem. Jag inbillar mig många gånger att det där hemska i filmen faktiskt kan hända på riktigt, även fast jag fattar att det omöjligtvis kan det. Men jag kan inte sova själv efter att ha sett en sån här film, det går liksom bara inte. Och igår satt till och med Martin och sa att han tyckte att den var otäck, annars brukar han mest bara skratta åt mig.

Vilken film vi såg? Ja, för den som vill veta och som klarar av denna genre bättre än mig så var det Insidious. Själv ska jag inte se nån skräckis på bra länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela