kirsten

Sanna mina ord

Flänger som aldrig förr

Publicerad 2011-08-14 19:55:24 i Livet,

Så var vi hemma igen. Åkte till Öret i torsdags för att Martin skulle på svensexa på fredagen. Jag hade mindre lust att stanna ensam kvar här och tyckte att det var bättre att följa med. Passa på att träffa mina föräldrar och visa upp barnbarnets tillväxt sen sist och så hade jag en heldag med finaste Lisa. Var ju tvungen att träna på att köra lite ensam med Thilde med. Nog för att Öret är en livsfarligt stad att köra bil i, förr har jag alltid tyckt att det är tryggt att köra där. Jag hittar överallt och det är liksom något mindre än Stockholm om man säger så. Men jisses vilka dårar vi mött i trafiken där under helgen. Tur att man själv har ninjareflexer ;)

Nu ska vi bara vara hemma hela veckan som kommer för en liten tur igen på lördagen då det är dax för dop i Järnbo för Thildes kusin. Eller ja, en av dem ska kanske tilläggas då hon har rätt många, betydligt fler än mor sin. Mer än dubbelt så många! Först hade vi bara tänkt dra dit över dagen, men svärfar övertalade mig eftersom de ska ha kräftskiva på kvällen, så nu stannar vi istället. Men det får det handla mer om en annan gång.

Idag har jag varit på jakt efter antingen en fin bikini eller en baddräkt. Då det första inte fanns nånstans i en passande storlek, man kan ju undra om man har jordens största bröst eller vad det är frågan om?! Ska det liksom inte finnas nåt som passar?! Och var i h-vete får alla andra storbystade tjejer tag i sina fina bikinis???? Att testa baddräkt var ju en resa i sig, har inte burit en sen jag kanske var 10 år och jag var till och med tvungen att fråga min mamma när jag var hemma hur man tar på sig en. Ja, hon tog fram en och demonstrerade ;) När jag stod där i provhytten höll jag ju på att smälta bort, för de sitter ju onekligen rätt tajt och man får ju dra för kung och fosterland för att få på sig dem! Men en inhandlades och imorrn kan jag utan problem hoppa ner i plurret tillsammans med miniälsklingen och storälsklingen för här ska det babysimmas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela