kirsten

Sanna mina ord

Mamma-jobb-träff

Publicerad 2011-08-25 11:14:28 i Livet med bebis,

Idag ska jag och Thilde bege oss upp på stan, det är inte ofta man åker in dit numera. Vet inte när jag gick på stan sist. Tar mig hellre ut till nån mysig galleria. Det är så skoj det där, för när vi skulle flytta hit så sa en av mina kompisars kompisar som bor här i Stockholm att jag skulle sluta att gå på stan. Jag tänkte att de var lite knäppa för vem vill inte gå på stan i Stockholm? Jag har ju alltid åkt hit på bussresor med mamma för att shoppa tidigare. Jag kan väl bara säga som så att de hade helt rätt! Bor man här så undviker man gärna stan och åker endast dit om det är nån speciell affär man ska besöka. Man orkar liksom inte med alla människor som är här och turistar eller som kommit med de där bussarna jag själv åkte med en gång i tiden ;)

Men nu ska vi i alla fall in till Kungsholmen, inte riktigt stan, men ändå. Ska käka lunch med min arbetskollega som också är hemma och mammaledig. Efter det ska vi hälsa på våra arbetande kollegor. Mycket trevlig dag hoppas jag på!

Nu ska jag bara klä oss och försöka få bort maten ur Thildes ögonfransar. Hon skulle hjälpa till när hon skulle få potatis- och palsternackspuré förut. Jag skrattade så att tårarna sprutade för hennes min såg så rolig ut! Blir kul sen när hon ska äta helt själv ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela