kirsten

Sanna mina ord

Öppna förskolan

Publicerad 2011-08-17 17:13:03 i Thilde 4-6 mån,

Så där då var vi tillbaka efter en mycket spännande dag! Tog gemensamt en promenad med två av de andra mammorna dit, trevlig promenad med en massa bebisprat. Kul att se vad de andra kan och inte kan och hur deras rutiner ser ut och så. Jag tror att det faktiskt är bra med föräldragrupper, man får liksom komma ut ur sin egna bubbla och höra andras förslag och hur de gör när deras bebisar är ledsna till exempel. Då kan man ju testa det själv sen och funkar det så är det ju perfekt, gör det inte det är det bara att strunta i det och gå vidare. Kul att se hur mycket de hade växt med, det var ju inte direkt förvånande att Thilde skulle vara minst. Eller ja, hon är inte kortast av alla där är hon med i toppen, men hon väger ju nästan 1 kilo mindre än de andra. Vi jämförde och höll i varandras bebisar för att få känna på skillnaden. Men tänk vilka muskler de andra tjejerna kommer att ha sen!

Öppna förskolan var så skoj! Jag gillade verkligen stället, det var fräscht och det var roliga nänniskor där. Både med bebisar i Thildes ålder och så några som var äldre. Så först låg de och lekte tillsammans i en hage, egentligen en madrass med en lite högre kant på. De tyckte att det var så spännande att ligga där och kika på varandra. Sötnosarna! Sen vid halv tre var det dags för sångstund. Fantastiskt! Dit kommer vi verkligen att gå igen, perfekt ställe att hänga på ju!

Kommentarer

Postat av: Michaela - Elias Mamma

Publicerad 2011-08-17 19:21:41

Ja den från lindex är nummer två av mina favoriter.. Gillar den POP-overallen bäst :) fast då i en annan färg än grön



Det var länge sen,allt bra med er?

Postat av: Lina

Publicerad 2011-08-17 21:30:35

Jo alltid bra att få komma och hälsa på jämnåriga och springa av sig, är så glad att hon inte var ledsen alls idag :)



Jorå allt är bara bra med oss, hur är det själv? :)

Kramar

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-08-18 09:38:55

hehe ja jag är också sån, att jag läser och tänker för mig själv men när man är inne på mobilen så är det så jobbigt att kommentera ;) haha !



har ni börjat med smakisar till Thilde ? och vad kul med öppna förskolan, jag måste ta mig dit med Alva någon gång :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela