kirsten

Sanna mina ord

Sakta men säkert

Publicerad 2011-08-17 10:44:20 i Livet,

Pappan kom hem igår och tog det sista av tvätten, när de andra skulle fortsätta till ett annat ställe för att dricka öl för att de frös tog Martin förnuftet till fånga och åkte hem och avlastade den stackars modern ;) Han hade gärna fått stannat längre, men jag blev ändå glad över att han hellere ville hem till sin familj. Det dumma är ju bara att har nån av oss varit iväg så att vi inte haft vår kväll tillsammans blir det lätt att vi sitter uppe alldeles för länge och pratar. Men det är också mysigt!

Imorse vägde jag mig igen. Jag gör det lite då och då för att ha ett hum om hur det går. Jag fattar ju själv att jag går ner i vikt när jag kan köpa ett par byxor i en storlek mindre än vad jag hade innan jag blev gravid. Trots det säger vågen att jag har cirkus ett kilo kvar till min inskrivningsvikt. Även den är ett x antal kilon för mycket, men nu ska jag ta tag i detta tänkte jag. Jag vet att man ska ta det lugnt med viktnedgång när man ammar och det ska jag absolut göra! Jag ska äta allt som vanligt, men röra mer på mig. Tror att det kan vara en vinnande kombo. Då även Martin lagt på sig några extra kilon ska vi göra detta tillsammans, det tror jag ännu mer på. Nu kanske det inte är möjligt då jag inte tänkt utesluta nåt i kosten, men mitt mål är att gå ner 0,5 kilo i veckan. Då har jag cirka 10 kilo kvar som jag vill gå ner vid årsskiftet. Vad tror ni? Kan det vara ett vinnande koncept? Vi får se helt enkelt och ni får så klart följa mig på denna resa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela