kirsten

Sanna mina ord

Spännande dag

Publicerad 2011-08-17 11:45:10 i Thilde 4-6 mån,

Idag ska jag och Thilde hänga med BVC-mammorna till Öppna förskolan, egentligen finns det även en träffa med bvc-sköterskan då vi ska gå dit gemensamt. Men en av mammorna hade tänkt gå dit idag och kollade läget om andra var intresserade med och det var vi förstås. Så här gör vi oss just nu redo ör en tur med mammorna. Jag såg ut som skrutt i håret och var tvungen att ta en dusch, som tur var fattade Thilde läget och sov hela tiden ;)

Ska bli spännande hur som helst och se om det är nåt att ha! Vi kommer komma dit lagom till sångstunden. Kan vara bra att träna in lite barnsånger, de flesta finns ju där i bakhuvudet trots allt. Så om ni som kommer på dopet läser detta, Barnkammaren-böcker vill prinsessan gärna ha så att hennes mamma och pappa med för den delen kan sjunga lite vackert för henne.

45 minuter var tydligen lagom att sova idag på förmiddagen. Bäst att jag går till den lilla solstrålen och ser om hon vill ha lite käk. Just nu ligger hon och pratar med nån i vagnen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela