kirsten

Sanna mina ord

8-månaders stämpel i rumpan

Publicerad 2011-12-12 21:36:28 i BVC,

Si så där ja, idag har vi slagit rekord i att sova tror jag minsann! Bara för att det var en sån där dag då vi inte har tid med långa utdragna sovmorgnar. Tror ni inte att den lilla damen passar på att sova till 9 då? Jomenvisst gjorde hon det. Klockan 10 var vi liksom tvungna att vara på väg ner mot centrum. Men konstigt nog hann vi, vi hann även byta en bajsblöja klockan 10 och väl framme vid BVC så var det kaos! Jag menar det. K.A.O.S. Det var vagnar precis överallt. Jag fick göra en fuling och ställa vår vagn mitt i gången, men vad skulle jag göra då? Låste den bara i ena hjulet så det var ju faktiskt rätt enkelt att flytta på den för dem som den stod i vägen för.

Men ändå fick jag ju sitta och vänta. Så idag var det premiär för Thilde att utforska golvet på BVC. Hon kröp, eller ja, ålade fram till en gunghäst, den liknar i alla fall en. Där låg hon och pillade en stund innan hon hittade trappen till en rutschkana, där förstår ni fanns det skruvar. De kan man ligga och pilla på i all oändlighet, inget annat är mer intressant.

Fick träffa vår nya BVC-sköterska. Den tredje. Jomenvisst förstår ni. Den första gick i pension, den andra fick en bebis och ja, nu har vi vår tredje sköterska. Men Thilde var lika glad för det. Så länge hon får all uppmärksamhet så bryr hon sig mindre om vem den kommer ifrån. Lät kanske inte så bra, men vi får lära henne lite senare om bra och dåliga saker. BVC-sköterskor får man tycka om och få dem att gilla en tillbaka. Jag gillade också denna tjej. Hon var pratglad och sånt gillar jag.

Thilde fick idag sitta på vågen, hon vägrade att ligga ner, det tyckte hon var galet spännande. 7410 gram kärlek vägde hon, ingen stor tjej direkt men vad gör väl det? Hon följer sin kurva och det är den och ingen annan hon ska följa. Längden låg på 70,4 cm och där mina vänner så ligger hon över kurvan, så jag antar att vi har en blivande modell här? Allt annat såg också bra ut, så nu är det två månader till nästa besök om vi inte räknar morgondagens besök. Då ska vi träffa en tandhygienist. Komiskt med tanke på denna tandlösa mun ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela