kirsten

Sanna mina ord

Fortsättningen

Publicerad 2011-12-11 22:14:34 i Livet med bebis,

Alltså får man bli helt jäkla galen?! När vi kom hem igår var jag som sagt inte alldeles glad på den där butiken. Men jag hittade då en sele på tradera och vi budade på den, la ett rätt högt bud och in i det sista var det vi som ledde den. Men sen så kom det nån och budade över och det lyckades vi hinna buda över, sen kom nån annan från ingenstans och budade över det och så var budgivningen över. Tack för den liksom! Så vi bestämde här och då att det inte är meningen att vi ska ha den, så nu har vi lagt ner det. Vi gick istället in på Ebay och klickade hem en likvärdig sele för ännu mindre pengar. Ja, vi får kanske vänta lite extra på den, men det får det vara värt. Jag orkar inte hålla på och leta längre. Annars hade vi nog köpt en till fullpris, slår man ut det på det antal år man kan använda den så är det ju inte så mycket pengar.

Annars då? Kvällen igår blev superlyckad, inte för att jag hade trott nåt annat. Men att nåt så enkelt som en spelkväll kan bli så bra är ju roligt. Inte direkt nåt man trodde i tonåren att man skulle uppskatta ;) Dessvärre är jag så fruktansvärt dålig på frågespel, jag tycker att det är kul, men det är inte många frågor jag kan. Då uppskattar man att man får vara i lag. Haha!

Idag vaknade jag med världens huvudvärk så snälla Martin lät mig sova en stund extra. Kände mig som världens tonåring när jag vaknade vid 10-tiden. Haha, fast det är klart de sover nog ännu längre, tonåringarna alltså! Fast huvudvärken hade inte släppt. Åkte och handlade, för att sedan gå iväg på glöggmys. Supertrevligt! Synd bara att det blev så få. Men så är det denna årstid när man har småttingar, är inte den ena sjuk så är den andre det.

Ska ladda för en fullbokad vecka nu. Bara det att Thilde visst bestämt sig för att man inte ska sova...suck, beror det på fullmånen tro?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela