kirsten

Sanna mina ord

Hej, minns ni mig?

Publicerad 2011-12-20 11:00:20 i Livet med bebis,

Var tar tiden vägen? Satt jag inte här och bloggade precis? Nej, men just det jag har ju bakat julgodis så det stått härliga till i dagarna två, många sorter blev det men det är ju också lite av min grej! Jag har varit och busat på öppna förskolan med Thilde, hon älskade det som vanligt om inte ännu mer nu när hon ålar omkring. Fatta vad trist det måste vara hemma hela tiden, se samma gamla tråkiga saker och bli sur när man blir fråntagen den där spännande pennan som det kan trilla grejer av.

Igår fick ungen följa med till morsans jobb med, men där blev hon inte långvarig då hennes pappa kom dit och hämtade upp henne. Det var dags för denna morsa att få vara sig själv för en kväll. Klänningen som bars var en sån där klänning man hade på sig förr, innan bebis alltså, det vill säga en klänning som inte är gjord för amning. Vilken grej! Det var dags för årets julfest med jobbet och jag var bjuden, bara en sån sak. Det började med pepparkakshus-byggar-tävling. Vi skulle få ihop en sån där fin liten byggsats som alltid går i tusen bitar innan man ens börjat och vi skulle få ihop skiten med ett trälim. Det gick så där. Eller inte alls. Vi byggde nån hydda med de små gavlarna och resten bankade vi sönder och hade som kullersten. Huset hölls ihop med piprensare, så sjukt snyggt! Jag lovar, ni ska få bildbevis sen. Kvällen avslutades för min del efter middagen, det var många andra som inte pallade trycket heller, men av helt andra orsaker än att "jag har en bebis att ta hand om och orkar inte vara uppe så länge..."

Nu ska jag och Thilde, ja för nu ska hon få vara med, bege oss till mitt jobb för årets julmys. Man kan ju tycka att jag hänger oroväckande mycket på jobbet för att vara mammaledig, men är det jul så är det och då räknar mina kollegor med att få sitt godis. Och jag är ju bara med på det som är kul, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela