kirsten

Sanna mina ord

Läckage

Publicerad 2011-01-05 22:44:09 i Bebis,

Inatt var jag på väg att gå upp klockan 1. Jag var helt 100 på att det var morgon och dax att gå upp till jobbet. Tyckte att jag hade sovit tillräckligt då, trots att jag i verkligheten endast sovit i en timme. Tur att jag kollade ordentligt på klockan innan jag började göra mig i ordning. Hahha! Men vad har hänt med min sömn? Ska det vara så här nu eller är det bara nåt som är ett tag och så återgår det till det normala sen?

Har i alla fall en väldigt livlig bebis, det är inte många stunder som det är lugn och ro och visst det känns lugnande att känna dessa rörelser. Men nån gång vore det ju skönt med lite lugn och ro. Plus att revbenen och urinblåsan kan den väl ändå låta va? Är det för mycket begärt?

När jag satt här i soffan förut upptäckte jag nåt. Du behöver inte fortsätta läsa nu om du inte vill... Men i alla fall, som gravid ändras ens kropp på många vis och visst jag har sett att brösten mina ändrats, dels har de blivit större, nåt som jag verkligen inte behöver och som jag inte ville...men det bestämmer ju inte jag. De ändrar form...suck...och det har ett tag funnits lite lite vätska i dem och det är ju helt normalt, jag menar jag håller ju på att förvandlas till en matmaskin. MEN nu så kände jag att min tröja var blöt! Det hade alltså läckt en förvisso väldigt liten fläck, men jag kan ju gissa att detta bara är början. My Godness!  Man känner sig ju inte direkt som den sexigaste flickvännen numera, jag vaggar fram värre än Agda 82, jag kan inte sitta i soffan som vanligt, jag kan inte ligga i sängen som vanligt, jag orkar inte stå längre stunder, min mage rasar titt som tätt av de tabletter jag stoppar i mig, jag kan nog fortsätta i all oändlighet... Men det bästa är att när jag börjar tjoa och tjimma i soffan så allt Martin gör när han får veta vad som händer är att börja gapskratta och säger att jag inte behöver oroa mig...Fina Martin! ♥ Känns skönt att han inte bryr sig så mycket om dessa "skönhets"fel utan tar det för det är.

Nej ska fortsätta mitt marathon med Svenska Hollywoodfruar, har inte sett säsongen som gick nu i höstas, men det är ju så härligt att kunna blåsa igenom en hel säsong utan att behöva vänta en vecka innan man kan se nästa avsnitt. Problemet är bara att man blir hjärntvättad och snart kommer jag prata som dem med, hahahha!

Kommentarer

Postat av: linda

Publicerad 2011-01-07 20:49:46

tack va snäll du är. Men man känner sig inte speciellt fin nu för tiden, mer klumpig och tafatt=)!

hoppas allt är bra med dig!

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-01-08 13:22:02

haha vad roligt att läsa det där, trots att det antagligen inte är speciellt roligt för dig ;D jag har ännu inte märkt av någon större skillnad i min graviditet faktiskt, bara att vissa byxor inte passar längre typ ;D längtar nästan lite till jag börjar vagga fram, det är ju så gulligt :D hihi

Postat av: Maria

Publicerad 2011-01-08 20:18:38

Kroppen ändras ju massor under graviditeten och vissa ändringar är ju sådär halvroliga förstås. Skönt att du har en karl som förstår :D Johan var likadan...hans svar när jag bekymrade mig var "att det är bara naturligt". Underbara graviditet!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela