kirsten

Sanna mina ord

En sån där rensardag

Publicerad 2011-07-30 21:15:26 i Livet,

My God vad vi har varit effektiva idag! Thilde bjöd inte på någon sovmorgon att tala om, så vi var tidigt uppe. Åt frukost framför morgontv och hade en riktigt mysig morgon. När jag fått Thilde att sova förmiddag börjadde vi att rensa, jag tog sovrummet och Martin vår allt i allo låda i hallen. Thildes kläder får nämligen inte plats i de två lådor hon fått sen tidigare så det var liksom bara att börja plocka bort mer. Kom fram till att vi inte behöver ha alla lakan i lägenheten så då fick vi plötsligt loss en låda till. Lådan i hallen flyttades upp till ett skåp och alla kassar med ärvda/låne-kläder gicks igenom. Vi knatade även iväg till Solna C och köpte plastbackar till sorteringen, så en extra låda finns till Thildes egna urvuxna kläder.

Hade besök av Thildes vilda kusiner och deras pappa och då fick de tillbaka en kasse med urvuxna kläder. Helt galet att det går så fort egentligen att man redan börjar lämna tillbaka kläder. Den var visst packad med lite extra kläder som visst var de andra kusinernas och så en bonus i form av ett rosa nagellack. Bra att katterna kan hjälpa till att packa med ;)

Men det är grymt sköt att rensa, vet inte hur mycket skit vi slängde som vi inte direkt saknat under de år de legat där i. Ska nog ta allt i allo låda nummer två nån dag med. I den kan jag säga att det finns många bruksanvisningar som jag av nån anledning har tyckt varit vettigt att spara, alltså till Ikeamöbler och så ;)

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-08-01 14:05:15

Visst är det skönt att få bort lite saker som man inte använder :) det finns nog en hel del som vi skulle kunna rensa bort också :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela