kirsten

Sanna mina ord

Min rygg!

Publicerad 2011-07-03 17:42:53 i Livet,

Igår blev det inte många knop gjorda. Vi knatade iväg till storIca och köpte lite kattsand och så, men mer orkades det inte med i värmen. Eller jo, vi tvättade hela kvällen lång. Men det där sovrummet är lika dammigt som innan tyvärr. Men vem vill lyfta upp madrasser och dammsuga och ha sig när det är 30 grader varmt? Inte jag i alla fall. Jag satt och pulade med dopkorten istället, så länge som limmet räckte i alla fall. Men snart är de redo att postas :) Bild kommer på korten sen, vill bara att alla ska få dem först.

Idag har vi haft besök av finaste Shirin och Marcus, massa mys! Synd bara att tiden gick så snabbt och de skulle iväg till ett barnkalas. Skönt dock att de bor så nära! Nu är Martin ute och går med Thilde så att hon får sova en sväng, så fort hon legat hos mig har hon somnat men så fort vi lagt henne ensam har hon vaknat direkt. Jag skulle gärna ha följt med på promenaden men min rygg har pajat. Gör ont bara att sitta. Fattar inte vad jag gjort heller, men det blev säkert när jag satt så länge med korten igår. Ska smörja in den och lägga mig och läsa. Lånade en bok på biblioteket häromdagen. Första gången på typ 100 år som jag gör det! Alltså lånar en bok. Men då denna bok inte finns att köpa och den på Tradera skjuter i höjden prismässigt så passade jag på när vi var där och hämtade en present till Thilde.



Växa och upptäcka världen : sju utvecklingssprång under barnets första levnadsår (pocket)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela