kirsten

Sanna mina ord

Vilket väder

Publicerad 2011-07-01 18:33:15 i Musik,

Då lillan tog sovmorgon idag gjorde vi med det, enligt prognosen så skulle det ju ändå ha regnat idag. Fast här har det minsann inte kommit en droppe än så länge, eller jag tror att det regnat under natten men inget nu på dagen. Visst, man känner att åskan hänger i luften men inte mer än så. Det drog upp till regn när vi var ute och gick men inte heller då kom det nåt. Nej, istället sken solen. Så härligt så!

Men sen har vi suttit inne och fixat med dopkorten, det tar sig vill jag lova. Med posten idag kom även den bild vi valt på henne :) Världens charmigaste lilla troll! Martin tyckte dock inte att det var lika kul som mig så jag har klippt till majoriteten. Imorrn fortsätter vi med korten och så ska jag måla lite på dem och så ska det visst in en vägbeskrivning. Martin tror inte att folk kan kolla upp sådant själv, men då har ju han fått vara med och bestämma nåt med. Haha!

Nu ska vi bege oss till Grönan och lyssna på Ziggy Marley. Hoppas att vi har lika tur med vädret under kvällen som vi haft under dagen!

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-07-02 17:00:35

jag har också beställt dopkort så spännande att se hur de blev ! :D



jag vet inte? haha, är det så att dom redan är så trötta på oss kanske ? ;) jag SKA få henne att skratta, så det så :D haha.



namnet kostar ca 60 kronor för ett år, inte alls farligt :) kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela