kirsten

Sanna mina ord

Så nervös

Publicerad 2011-06-13 22:47:00 i Livet,

Bröllopet i lördags var verkligen så vackert! De var så fina där de stod vid altaret och sa ja till en framtid tillsammans. Festen efteråt var helt fantastisk den med, god mat och roliga människor. Kan inte bli bättre! Vi är ett härligt gäng helt enkelt! Thilde skötte sig exemplariskt! Hon var vaken under vigseln och sa inte många pip, jag var rädd för att hon skulle skråla så att det ekade! Men så fel man kan ha. Under middagen kom det några gnäll här och där, men annars sov hon hela kvällen. Mat ville hon ha endast två gånger. Vad är det för unge vi fått egentligen? Vals fick hon bekanta sig med, både tillsammans med Martin och mig och med bruden! Hon trivdes i sjalen kan man säga! Tack Herr och Fru Forslund för en underbar dag! ♥

Igår var vi förbi Martins föräldrar i deras sommarstuga och fick god söndagmiddag! Där fick vi även passa på att vila i varsin solstol. Var helt färdiga! Småbarnsföräldrar ska nog inte komma hem vid 3 och tro att det funkar som förut, i alla fall inte mamman i familjen ;)

Idag fick jag däremot sovmorgon, Thilde och jag mös hela morgonen i sängen. Nej, det hör inte till vanligheterna, men ibland händer det! Tog en promenad med, då den lilla damen inte behagar att sova inomhus på dagarna. Men efter den första natten i sommarstugan förra veckan har vi fått rutin på nätterna, nu sovs det som regel 6,5 timme per natt. Man tackar!

Imorrn ska jag träffa mina internetmammor en snabbis, sen ska jag iväfg till MVC för efterkontroll och utskrivning. Känns mycket märkligt och väldigt nervöst. Har ingen lust, då detta moment var mitt värsta under förlossningen. Kan ta vilken smärta som helst, men inte detta pill! Jag är dessutom rädd för att nåt inte ska vara som det ska och att jag måste opereras eller så. Fast jag borde kanske ha känt nåt själv innan då får man hoppas.

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-06-14 06:19:19

jag ska också på efterkontroll fast på fredag, är också lite nervös ! Man tror ju att det ska gå över när man har fött barn men tydligen inte :/ kul att det gick så bra med Thilde på bröllopet!! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela