kirsten

Sanna mina ord

Sommarfest

Publicerad 2011-06-28 12:44:51 i Fest,

Vilken dag det var igår! Först en härlig promenad med Martin och Thilde i det varma sommarvädret. Var helt slut när vi satte oss på vårt lokala sushihak. Sen hem och görs oss i ordning för sommarfest med mitt jobb, ja alltså Thilde och mig. Inte det lättaste att veta vad man ska ha på sig, först middag och sen Grönan och så var man ju osäker på om det skulle vara varmt hela kvällen.

Kvällen började i alla fall på vårt systerhotell med en härlig sommarbuffé som avslutades med jordgubbar, hallon och kladdkaka. Mums! Sen bar det av till Grönan där femkamp stod på schemat. Och i vanlig ordning vanns den av mitt lag, jag tror att jag är född till att vara en femkampsspelare ;) Thilde sov och var vaken om vartannat, men jag tror väl aldrig att hon blivit så ompysslad som igår. Det vanns gosedjur och köptes nappar om vartannat till henne. Kan inte vara lätt att vara så liten och omtyckt av så många ;) Jag fick åka karusell med, vilken lycka! Den nya träbanan och den gamla hederliga berg-och-dalbanan. Så skoj! Sen var kvällen över och oj vad fort den gick!

Idag ska vi åka och handla mat, jätteskoj eller inte...men ack så välbehövligt! Men Martin håller på och fixar med sin skadeanmälan för cykeln då det gick si så där med den första och han fick ut lite väl lite för den...Thilde hon bara sover och sover, så vi kommer väl inte iväg förens till kvällen ;) Skulle ju kunna sätta mig på balkongen så länge, men då det är gassande sol där så vet jag ju att jag kommer bränna sönder mig...Vilka problem man har!

Bjuder på lite bilder:


På båten över till Grönan

Ledsen över att inte ha vunnit?

C, så bitter så bitter ;)

Thilde med en av sina vinster, de rosa hade hon sen innan

Partyhatten är på!

Och så här ser vi ut idag ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela