kirsten

Sanna mina ord

Veckan som gått

Publicerad 2011-06-11 11:51:54 i Livet,

Åh vilken vecka jag haft här i Öret. Fått träffat vänner som jag inte träffat på länge, myst på härliga fik, spenderat en kväll på marknadsafton, ätit jordgubbar och glass på balkongen en sen kväll, druckit mitt första glas rosé efter graviditeten, shoppat järnet, sovit och bara haft det riktigt bra! Däremot skulle jag ljuga om jag skulle säga att jag inte saknat Martin dessa dagar! Det var en prövning att ta hand om vår skatt helt själv, men det har gått över förväntan. Hon är så snäll och gnäller mer eller mindre aldrig, och är det nåt gnäll så skiner hon upp så fort hon ser en. Det enda jag skulle vilja är att hon sover lite mer på dagarna. Hon skulle verkligen behöva ta sig en tupplur då och då, men allt i livet är så spännande så att hon bara måste vara med hela tiden. Visst, det har sin charm men jag tror hon skulle må bättre av att sova lite mer :)

Idag väntar det bröllop. Kan bara tänka mig hur nervösa de är just nu, men jag tror att det kommer att bli fantastiskt. Eller tror. JAG VET! Jag är nervös själv, men av andra orsaker... Just nu sitter jag här med toapapper i hela håret. Javisst, du läste rätt. Har sovit med det i. Man rullar upp fuktigt hår och när man vaknar har man fina korkskruvslockar. Inte har man behövt sova på hårda papiljotter eller suttit hundra timmar med locktång. Fantastiskt!

Nu vaknade skatten här bredvid och antar att det är käk på g!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela