kirsten

Sanna mina ord

Dagen D?

Publicerad 2011-03-22 12:35:16 i Livet,

Som ni säkert vet har jag ju vaknat en viss tid varje natt i ett par månader nu. Om man skulle gå på vad klockan egentligen är då så är den 2.22, men i och med att vi inte använder vår klockradio direkt så har vi aldrig ställt om den från sommartid till vintertid så den klockan har ju visat på 3.22. Inget hände den 22 februari och det verkar banne mig inte hända nåt idag heller då det är den 22 mars. Jag som nu hunnit fota magen, jag har fått hem min TENS-apparat och jag dricker mitt äckliga hallonbladste som inte alls smakar hallon utan nåt av det värsta jag vet BLÅBÄRSSOPPA! Yack! Men jag hinkar i mig det, jag gör det. Ok, det är en vecka kvar till beräknad födsel, men jag tycker att den lille parveln kan ta och komma ut nu, bättre med en liten marsbebis än ytterliggare en aprilbebis i vår familj. Eller så blir det som lillebror sa, bebisen kommer sitt utsatta datum 31 mars, en vecka senare fyller jag och ytterliggare en vecka senare fyller pappa. Ja, det vore ju rätt coolt.

Eftersom jag inte direkt har nån lust att vistas ute själv då min kropp inte riktigt orkar med mig just nu, så måste jag hitta på saker här hemma. Så nu tänkte jag dra igång en städning. Martin kommer bli galen, men dår får han bli det. Igår klättrade jag på stolar för att kunna laga mat så lite städning kan ju inte skada nu. Borde ta tag och packa det sista i bb-väskan med. Kottens kläder är packade, men inte mina och inte Martins men det borde han ju kunna klara av själv kan man tycka ;) Sen kanske jag ska bädda kottens säng med? Men då måste jag stryka lite och det innebär att jag måste bära lite. Men hörrni, vi gör så här. Ni berättar inte för Martin vad jag pysslar med om dagarna så hoppas vi på att han inte märker nåt. Smart va?!

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-03-22 17:21:44

mitt hallonbladste smakar SKIT och jag skulle kunna döda för något som smakar blåbärssoppa ;D haha. Dricker inte mängder av mitt direkt, önskar att jag hade köpt påsform istället ;) eller hur att bebis kan få komma lite tidigare ! det gör väl inget :D

Postat av: Michaela - I Väntan På Lillfisen

Publicerad 2011-03-22 22:09:23

Ja usch va hemskt det är med dessa svullna ben i fötter :( Kan ju knappt få på mig skorna för att fötterna är så svullna! Tur att det inte är lång tid kvar nu..

Postat av: Malin & Prinsessan

Publicerad 2011-03-22 22:46:44

Jag hoppas lilla bebis vill titta ut snart! Förstår att det börjar bli tungt för dig nu.

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-03-23 12:28:58

haha jaa det är väl tur att alla är olika eller hur :) jag hoppas verkligen att det är hallonbladste, annars vet jag inte vad jag gör ;D hehe.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela