kirsten

Sanna mina ord

Gravidhuvud

Publicerad 2011-03-06 15:53:08 i Bebis,

Idag har det stått städning på schemat, den vanliga veckostädningen var det tänkt. Men så kom jag på igår när vi var på Ikea att vi var tvungna att köpa lite korgar och så till kottens blöjor och krämer och liknande. Så det gjorde vi då och när jag då skulle börja plocka med detta för att få undan detta så började rensa hela hyllan istället. I mitt rensande började jag även komma till insikt i att det faktiskt kan få plats ett skötbord där hyllan står. Ja, man får ju så klart ta bort den först ;) Så jag började mäta efter måtten som jag fick på Ikeas hemsida och både jag och Martin kom fram till att det kommer att funka fint. Men vi kunde inte riktigt bestämma vilket av de två borden vi fann som vi ville ha, så Martin tryckte upp dem och jämförde dem mot varandra. Då reagerade jag på att måtten inte längre stämde med dem jag fått fram. Så jag klickade fram dem på min dator för att se att jag kollat fel. Jag hade tagit måtten på själva förpackningen...be aldrig en gravid kvinna att göra nåt viktigt för man vet aldrig hur det kommer att sluta. Nu blev det en positiv överraskning då de inte blir lika långa som de jag mätt. Hahahah!

Men det är ändå skönt när allt faller på plats och man finner lösningar på sina problem. Nog för att alla våra saker försvinner för att göra plats för det andra lilla livet. Men det är så värt det!

Nej, städa var det. Bara det att det är bara dammsugningen kvar och det kommer jag aldrig att klara och Martin började nu att montera ner den trasiga kattmöbeln...Tur att de små liven fick mina föräldrars kisses gamla klösmöbel. Men de borde få en ny stor då den de fick är i minsta laget.

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-03-07 11:41:35

åh, ska ni gå på finalen ? gud vad roligt !! :) ska kika efter er i publiken då ;) haha.



vi köpte skötbord på Ikea igår, ett sånt spoling som går att fälla ihop :) dock passade det inte i vårt lilla hål där vi tänkte ha det, men man får väl hitta en annan lösning ;) haha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela