kirsten

Sanna mina ord

Härlig helg!

Publicerad 2011-03-13 19:26:14 i Livet,

Har hunnit med en hel del denna helg. Började lördagen med att tappa rösten, kändes ju så där roligt att inte kunna få fram ett ljud. Men blev serverad en kopp med superte och så kunde jag börja tala igen. Lillebror kom förbi och blev klippt, trodde inte att jag skulle klara av det då mina prinskorvar till fingrar inte alls vill som jag numera. Men det blev en ny frippa och han blev nöjd och det är ju huvudsaken. Fixade därefter till oss och drog till Texas Longhorn i Sumpan, så fantastiskt god mat att jag höll på att smälla av! En Surf & turf blev det för mig, det bästa av två världar oxfilé och hummer! Mums! Kommer lätt att bli ett besök där igen! Sen bar det av till Globen och årets final i Melodifestivalen. Så skoj! Spännande final med. Men man är inte riktigt lika med när man sitter där i arenan. Man hänger inte med när de räknar poäng och man vet inte riktigt vilken artist som har vilket nummer. Men det är skoj! Kul att vår statsminister var där med, hans fru dansade loss så det stod härliga till men hon fick inte riktigt med honom på noterna.

Väl hemma så kändes allt frid och fröjd, ingen Mellobebis som jag hade befarat. Gick och la oss och sen small det bara till. Jag har aldrig känt en sån smärta tidigare! Men min fina underbara Martin han pratade, andades och lugnade mig. Trots att jag sa att det går inte att göra så som du vill så fick han mig att göra precis så ;) Men nej, ingen bebbe tittade ut så den håller sig nog inne en vecka till. Det måste den göra. På kvällen den 21 och framåt är det fritt fram hör du det? För då är det fotat och klart! Hahah!

Idag har det varit en fixardag. Med fixardag menas det att man tar en tripp till Ikea, hahaha! Köpte skötbord och sen hem för att montera det. Ok, min mätning var kanske inte helt ok och sen är det inte så lätt att föreställa sig hur det faktiskt blir när själva möbeln står där. Men vi får plats och blöjorna måste ju bytas nånstans. Hämtade vår gratisbox från Babyproffsen med. Var väl inte allt för roliga saker där i, men den var ju trots allt gratis. Jag har även kokat kondenserad mjölk i tre timmar för att ordna med mitt bak. Ska avsluta min jobbvecka med en grande finale i min bakkonst så att mina kollegor har nåt att leva på ett tag :) Kommer bilder på verken sen.

Idag är det inte mycket söndagsångest heller. Är ju min sista arbetsvecka på ett tag framöver. Jag känner snarare att är det redan dax? Fast min kropp skulle inte palla så mycket mer nu. Jag måste lyssna på den och bebisen nu och vila :)

Detta skötbord blev det. Massor med plats för våra saker som tidigare stod i en hylla och alla kotten saker. Perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela