kirsten

Sanna mina ord

Världens bästa lillebror

Publicerad 2011-03-21 22:35:40 i Familj,

Så där, hemkommen från lillebrors skola och fotograferingen. Det är dock inte det lättaste att ta bra foton med denna kropp, den lyder liksom inte. Man kan ha en idé i huvudet, men det går inte att genomföra i praktiken för magen är i vägen. Men med den bästa fotografen i världen går allt :) Har ju fått se en hel del av de bilderna vi tog, men så ska de fixas lite så det ska bli spännande att se resultatet sen. Så kul att se hur han arbetar med, han kollar på en bild han gillar försöker efterlikna ljuset och när man själv tycker att det ser bra ut så är han ännu inte nöjd. Men det är väl så när man vill ha det perfekt! Och så är det väl just därför som han är fotografen och jag snällt får sitta bredvid eller vara med på bild.

Coolt, nästa gång jag är där så är det inte jag som fotas utan kotten. Och kanske, kanske får det lilla pyret vara med i hans fina utställning. Kommer ju bli grymt!


Här, en liten sneakpeak från lillebror. Underbart! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela