kirsten

Sanna mina ord

Idiot!

Publicerad 2011-05-18 22:23:01 i Livet,

Usch vad seg jag varit idag! Har liksom aldrig vaknat känns det som. Så tråkigt att ha sånna dagar tycker jag för man får liksom inget gjort. Jag rensade dock Thildes låda som svämmar över av kläder och vi får inte plats med de hon använder så jag tog alla kläder som är för stora och la i en påse så länge. Passade då på att märka alla kläder med. Duktigt va? Så nu är lådan mer eller mindre tom, det känns så i alla fall då man nu kan öppna och stänga den utan problem.

Idag på min promenad så höll jag på att lacka ur totalt. Då man på ena sidan inte får cykla över huvudtaget och på den andra sidan av sjön får cykla men inte snabbare än 15 km/h och på gångarnas villkor. När jag kom till cykelsidan och går på rätt sida så kommer det jordens pucko farandes, jag flyttar mig inte då jag går där jag ska och han lätt kunde ha cyklat vid sidan om mig. Men det gör han inte, istället plingar han som en galning och blänger och jag blänger tillbaka. Men tillsist inser jag att då han är den idiot han är så kommer han inte att flytta på sig och jag ville inte att han skulle köra in i vagnen så jag flyttar på mig och rundar honom istället. Då visar det sig att snett bakom mig går det 3 killar på rad! Detta gör ju att vi tillsammans tar upp hela vägen. Men det är ju fortfarande inte mig han skulle ha blängt på utan på dem istället! Men alla cyklister som kom efter honom gjorde samma fel och då hade jag inte killarna bakom mig längre. Ärligt talat så tycker jag att det borde finnas ett cykelkörkort! Likväl som att det borde vara lag på att ha cykelhjälm. Men det är ju vad jag tycker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela