kirsten

Sanna mina ord

Promenad deluxe

Publicerad 2011-05-21 22:10:57 i Träning,

Igår var vi ju som sagt och hälsade på Martin på hans jobb. Han hade styrt upp det så fint att alla kom och fikade med oss, vet ej om det var det att de skulle få fika eller kika bebis som lockade mest. För mer barnkära killar har jag nog aldrig träffat. Ok, han jobbar inte bara med killar, men det är inte lika vanligt vad jag varit med om att killarna flockas vid vagnen. Men det var trevligt att få träffa dem och få ansikten på alla namn som jag annars hör dagligen. Efter blöjbyte på Martins skrivbord så knatade vi ut i det fina vädret igen. Passade på att gå förbi mitt jobb och lämna lite fika med. Kan säga att det blev en redig promenad! Men jag är stolt över att jag hittade på första försöket, var ju inte så svårt ändå. När jag kom hem och tog av mig sandalerna ville jag bara gråta. Hade en blåsa i en gammal blåsa, en ny blåsa på en annan tå och under foten hade en blåsa spruckit och blivit ett stort köttsår. Så ont!

 Lät det lufta under natten, men satte på "bandage" på morgonen för att kunna gå ut. Funkade icke! Fick gå på sidan av skon för att kunna ta mig fram och hänga på kundvagnen när vi handlade. Vilken syn! På apoteket fanns det inga större sånna där ringar man kan sätta på för att avlasta, så Martin åkte till ett större apotek men där var de slut. Hem kom han med en skumgummimatta som man kan klippa till. Kan säga att jag somnade i soffan istället för att sätta på det där. Nu kan jag i alla fall stödja lite på foten, men imorrn får jag väl kanske sätta på den där mattan då vi ska iväg på längre utflykter.

Vi grillade idag för första gången och testade en ny vad jag trodde var marinad, men nu när jag googlade produkten så visade det sig vara en glaze. Kan säga att jag hällde på den och lät kycklingen marinera i det och det funkade fint. God var den också så vill passa på att rekommendera den för er :)

BBQ Glaze Sweet Pineapple

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-05-22 12:42:48

aj för onda fötter ! stackare :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela