kirsten

Sanna mina ord

Tråkväder

Publicerad 2011-05-19 12:04:15 i Thilde 0-3 mån,

Åh, jag som hade hoppats på att denna dag skulle bli solig och fin! Men icke. Regnet öser ner emellanåt och detta gör att jag inte alls har nån lust att gå ut idag. Jag hoppas dock att solen kommer fram i eftermiddag så kanske man kan ta sig en tur då. Annars har jag ett hem som måste städas, är lite sugen på att baka, har en mängd avsnitt av olika serier att se och så kan jag ju mysa med min ängel också så klart. Hon ligger just nu i sitt babygym och pratar med pingvinerna. Har ingen aning om vad de pratar om för jag får visst inte vara med.

Vi har fått in helt underbara sovrutiner och jag hoppas verkligen att de fortsätter så. Vi ger det sista målet mat vid 23 och sen sover hon, hör och häpna fram till klockan 3-3.30 ibland kan klockan till och med visa på 4! Då byts det blöja och sen ges det käk, så beroende på när hon vaknat så sover vi vidare till en 8.30. Det är verkligen helt perfekt. Så jag antar att den här amningen ÄNTLIGEN fungerar som den ska! Får se på fredag då vi ska tillbaka till BVC och utvärdera veckan som gått.

Nej, nån börjar tycka att det är trist i gymmet. Antar att pingvinerna slutat prata ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela