kirsten

Sanna mina ord

Underbart

Publicerad 2011-05-16 22:21:02 i Familj,

Igår var det min fantastiske underbare lillebrors födelsedag! Och det firade vi så klart! Ok, killen fick ingen födelsedagspresent igår men då jag blev utsedd till en hönsmamma av min käre sambo så kan ni ju tänka er att jag redan förutspått att han skulle supa bort den ;) Nej, den får han allt när familjen kommer nästa helg. Hade nog med att få med Thildes alla saker och särskilt då vi inte fick ta med vagnen upp till restaurangen. Men det löste sig ändå och vi fick ta med liggdelen och efter lite tjafs med stans bitchigaste hovmästare så löste det sig uppe i restaurangen med. Det var en kul middag, lillebrors kompisar fattade inte vilka jag och Martin var och dissade oss först och när det väl gick upp att jag var hans syster så fattade de varför vi satt så nära dem. Det gav många skratt i vår hörna! Jag skulle också ha undrat om två främlingar med en bebis skulle sätta sig bredvid mig och dessutom be mig flytta in så att de fick plats ännu närmre ;)

En av killarna gav mig en sån fin komplimang, ja alltså förutom alla komplimanger om hur söt Thilde är, bara där skulle det ju liksom ha räckt! Men nej, han tittar på mig och undrar om det verkligen är sant att hon kom för bara 5 veckor sedan? Och det är ju sant. Han säger då att han tycker att det är helt otroligt att jag kan ha kommit i form så fort! Ja, det gjorde mig glad :)

Nej, dax att ge lilltösen käk!

Bjuder på lite bilder på sötnöten





Ett leende fångat på bild!


Jag och lillebror i Stockholmsnatten, ja natt för vissa av oss i alla fall ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela