kirsten

Sanna mina ord

Varför sova?

Publicerad 2011-05-02 20:49:56 i Thilde 0-3 mån,

Vi har fått en liten tjej som ofast sover fyra timmar i sträck nattetid, vaknar för lite mat, sover vidare i kanske tre timmar och har man tur sover hon vidare efter nästa matstund. Inatt var det inte så. Hon vaknade halv fyra och vi matade och matade, vi böt blöja två gånger. Martin somnade och kvar var jag och Thilde, som VÄGRADE somna. Jag testade allt. Jag strök henne över pannan vilket alltid funkar annars, jag la henne på min mage men då klättrade hon hejvilt och rev mig överallt, jag gick tillslut upp med henne och la henne i vagnen och stod och drog den fram och tillbaka, skakade på den. Men helt utan resultat, där låg hon lika glatt som innan och jollrade. Suck. Tillslut lyfte jag upp henne och satte mig i soffan igen för att amma. Då minsann slocknade hon. Tackar för den. Klockan hade då hunnit bli halv sju och Martin skulle upp till jobbet. Men varför sova när man kan vara vaken? Jag vet, hon är superlik mig. Jag kunde inte heller sova när jag var liten för man kan ju missa nåt. Nyfiken i en strut.

Jag hoppas verkligen att denna natt blir bättre!


Dagens Thilde i alldeles för stora byxor. Inte mycket som passar på denna lilla dam...

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-05-03 09:09:51

fy vilken natt! jag blir trött bara av att läsa ;D har Thilde gått upp något i vikt och så ? det är ju så gulligt när allting är stort, hehe ! Alva har än så länge också storlek 50 :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela