kirsten

Sanna mina ord

11-11-11

Publicerad 2011-11-11 11:16:40 i Livet med bebis,

Förra året när jag jobbade så började bokningarna för detta datum trilla in, så kul att skriva in bokningsnumret, bara en massa ettor. Man blir lite förvirrad minst sagt! Men det är ju ett lätt datum att komma ihåg ;) Undrar om det är därför många väljer att gifta sig eller förlova sig dessa datum, för att de inte skulle komma ihåg dagarna annars. Haha! Själv har jag en annan tanke med året vi valt för vårt bröllop, men det tänker jag inte avslöja nu. För gifta oss, det ska vi, men inte riktigt än.

Väntar på att Thillis ska vakna så att hon kan käka och sen ska vi bege oss ut för att hitta den perfekta farsdagspresenten. Har ingen aning om vad, men nåt blir det. Hon har dock börjat konstra så när det gäller mat, inte ens gröt duger längre allt annat är mycket mera spännande. Eller så är hon helt enkelt inget hungrig när vi sätter oss, vad vet jag. Kan ju vara som så att mammas hemlagade mat inte duger helt plötsligt. Nåt som plötsligt fungerar är att dricka ur flaskan. Har ju testat med pipmuggen ett par veckor nu och plockade ur droppstoppen och det har funkat fint. Igår testade jag flaskan och hon drack! Skam den som ger sig!

Kommentarer

Postat av: Karolina

Publicerad 2011-11-12 11:30:30

Ja, det är så olika det där med babysim alltså. Alla mina kompisar har gått på det med sina barn & dem älskar det... Thilde ser ut att trivas som fisken i vattenet iaf! Ser så härligt ut! :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-11-12 11:31:57

Hamnade på fel blogg... :O

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela